неделя, 4 октомври 2009 г.

1 година трио Грим

Без парти, без подаръци, без гръмки слова. С по една репетиция на 24. и на 26. символично рамкирахме датата на първото ни събиране с цел съвместно музициране - 25. септември. Закрихме първата и дадохме начало на втората година от съществуването си като състав. По традиция, в подобни моменти човек си прави равносметка за отминалото и планове за предстоящето.

Нашата равносметка изглежда горе-долу така:

3 концертни участия - моят дипломен изпит по камерна музика, самостоятелният ни концерт в Уни Есен и откриването на изложбата на двама български художници в Бон, където свирихме по покана на българското консулство (по-късно ще кача снимки и от там в отделен пост).

2 успешни приемни изпита - веднъж януари, когато Ди кандидатства за специализация по камерна и музика и вторият - през май, когато и аз кандидатствах, но за вече преобразуваната специалност магистратура по музика със специалност камерна музика.

1 конкурс, който за съжаление съвсем не премина добре, но беше важна стъпка в развитието ни.

Плановете ни засега са много, но затова пък амбициозни.
Пожелавам на момичетата и себе си здраве и вдъхновение. Да запазим и развиваме желанието и усърдието, с които работим заедно. Останалото и само ще дойде!

Няма коментари:

Публикуване на коментар